Still Recovering From Sickness

January 23, 2011 at 3:34 AM

I’m still sick πŸ™ Well not as sick as I was couple of days ago but I still don’t feel all that well. Feel like somebody is sitting on my chest.. I also have absolutely no energy right now to do anything. All I’ve been doing is sleep, browse net then sleep again.

Well I had an issue with my friend right? About him not caring and all that? Well talked to him tonight… had to let it out or else I’d go insane. What triggered me to say it? Let that be a secret. Surprisingly after all the talk he apologized. I was worried we’d end up arguing again because that’s what we always do, and glad we didn’t and I’m still having a drama-free life at the moment. Hope it stays that way. To those who were concerned in my previous post, thanks πŸ™‚

I think I should go to bed now, even though I don’t feel like it. I seriously need to get better so I can get back to my work. Urgh.

I’m downloading Kenan & Kel right now. I miss old Nickelodeon shows! I wish I can download the early seasons of All That.